Hjemmeside eller Webshop?

Har du brug for en hjemmeside? Og skal du også sælge dine varer via en webshop?

Efterhånden er det blevet allemands-eje at have en webshop - uanset om der skal sælges blyanter, blomster eller brugt tøj.

Vi hjælper dig med at etablere din helt egen webshop - tilpasset dine behov - og det kan vi f.eks. gøre på Wordpress reply hvis du vil kombinere din webshop med styrkerne i et CMS

Vi bygger med de værktøjer der giver god mening for din situation. Det kan være at du skal have en hjemmeside du selv kan opdatere indhold på, og skal have et CMS som Wordpress reply

Processen er enkel

Når vi går i gang med at udvikle en løsning til dig, skal vi først og fremmest vide mest muligt om din virksomhed, herunder dine produkter eller ydelser (hvad sælger du) og dit segment (hvem henvender du dig til).

Dernæst går vi i gang med at lege med designet, og alt efter hvilken vej vi skal gå, går vi i gang med at udvikle løsningen.

Vores filosofi er, at din løsning skal bringe mest mulig værdi til din forretning, til en pris der er rimelig - både for dig og for os.

Uanset hvad, er det vigtigste for os, at dit behov bliver dækket med den rigtige løsning, og du kan være 100% sikker på at vi vil give dig vores helt ærlige mening.

Priser*
Hjemmeside fra 4.500 kr.
Webshop fra 8.000 kr.
*Alle priser er eksklusive moms

Vi gi'r en kop kaffe

Ønsker du at drøfte muligheder, eller vil du blot søge rådgivning inden du påbegynder dit projekt, står vi klar ved telefonerne. Og kaffen er altid nybrygget, så du er velkommen til at kigge forbi.

Kontakt os