Grafik og tryksager

Det grafiske udtryk skal sælge dig eller dine varer hurtigst muligt

Førstehåndsindtryk betyder alt - vi køber med øjnene og derfor må du ikke gå på kompromis i kvaliteten af dit grafiske materiale. Dette gælder båder på online medier (hjemmeside, sociale profiler, nyhedsmagasiner, reklamer osv.), men det gælder også det fysiske indtryk du efterlader på offline medier (trykte aviser, magasiner, beachflag, flyers osv.).

Vi vil gerne hjælpe dig med at få den helt rigtige kvalitet på grafikken - og det gør slet ikke noget at du selv har en mening også.

Processen er enkel

Når vi går i gang med at udvikle en løsning til dig, skal vi først og fremmest vide mest muligt om din virksomhed, herunder dine produkter eller ydelser (hvad sælger du) og dit segment (hvem henvender du dig til).

Dernæst går vi i gang med at lege med blyanter og papir - men for det meste med vores grafiske værktøjer. Vi allierer os med nogle af de bedste i landet - faktisk nogle af de bedste i EU.

Vores filosofi er, at din løsning skal bringe mest mulig værdi til din forretning, til en pris der er rimelig - både for dig og for os.

Uanset hvad, er det vigtigste for os, at dit behov bliver dækket med den rigtige løsning, og du kan være 100% sikker på at vi vil give dig vores helt ærlige mening.

Priser*
Afhænger af opgaven
*Alle priser er eksklusive moms

Vi gi'r kaffen

Ønsker du at drøfte muligheder, eller vil du blot søge rådgivning inden du påbegynder dit projekt, står vi klar ved telefonerne. Og kaffen er altid nybrygget, så du er velkommen til at kigge forbi.

Kontakt os