Specialbygget løsning?

Er dine behov så forskellige, eller er standardløsningerne for omfattende?

Nogle gange vil du have helt specifikke behov, som ikke dækkes af standardløsningerne der findes derude.

Det kan f.eks. være at du gerne vil samle informationer om salg fra din webshop og kombinere med informationer om dine kunder fra et andet sted - og måske vise udviklingen i din omsætning grafisk.

Vi bygger gerne den helt specielle løsning til dig - men inden vi når så langt, vil vi gerne være helt sikker på, at der ikke findes alternativer. Måske fordi vi sammen kan finde et system der kan hjælpe dig - eller bygge et system der passer præcis til dine behov.

Processen er enkel

Når vi går i gang med at udvikle en løsning til dig, skal vi først og fremmest vide mest muligt om din virksomhed og dine behov.

Dernæst går vi i gang - sammen med dig - at finde muligheder ved eksisterende løsninger. Og hvis det ikke bringer os det rigtige sted, går vi i gang med at designe og udvikle den løsning du har brug for.

Vores filosofi er, at din løsning skal bringe mest mulig værdi til din forretning, til en pris der er rimelig - både for dig og for os.

Uanset hvad, er det vigtigste for os, at dit behov bliver dækket med den rigtige løsning, og du kan være 100% sikker på at vi vil give dig vores helt ærlige mening.

Priser*
Fra 10.000 kr.
*Alle priser er eksklusive moms

Vi gi'r en kop kaffe

Ønsker du at drøfte muligheder, eller vil du blot søge rådgivning inden du påbegynder dit projekt, står vi klar ved telefonerne. Og kaffen er altid nybrygget, så du er velkommen til at kigge forbi.

Kontakt os