Alt hvad dit hjerte begærer

Vi er ikke store, men vi kender rigtigt mange ...

Om MP Consulting

Den bærende kraft er Claus Muchardt-Pind, som har arbejdet med IT i mere end 25 år - helt tilbage fra dengang internettet (næsten) var forbeholdt det amerikanske forsvar (eller i hvert fald primært universiteter), computere ikke kunne købes for penge, og mobiltelefoner vejede ca. 20 kg. Selvom vi er små, kan vi løfte alle opgaver, og det kan vi fordi vi allierer os med solide kræfter i markedet.

Vi har gennem tiden hjulpet mange - store og små - kunder. Red Bull har vi hjulpet lige siden de kom til Danmark i 2009, men vores hitliste tæller også kunder som Skiers, Trailman, Printdesigns og mange flere.

Grundholdning ...

Vi mener, at du som kunde kun skal betale for det arbejde, der skal udføres for dig - hverken mere eller mindre. Du skal ikke være med til at betale for dyre lokaler, administrative medarbejdere og andre "døde" eller ikke-produktive omkostninger.

Vi er næsten verdensmestre - ikke fordi vi ved eller kan alt (for det gør eller kan vi ikke), men fordi vi kender rigtigt mange, der er gode til deres specifikke håndværk.